1/28/2018

Участь у тренінгу «Абетка оцінювання»

24-26 січня 2018 року М.Савва та Л.Пильгун взяли участь у Тренінгу «Абетка оцінювання» Української Асоціації Оцінювання у якості тренерів.
Цей тренінг Української Асоціації Оцінювання відрізняється від попередніх. Вперше тренінг складався з окремих модулів. Вперше на тренінгу відбулася презентація вітчизняних кейсів оцінювання. Також вперше на тренінгу розглянули оцінювання навчальних, адвокаційних, інформаційних та інших заходів. Також вперше учасникам тренінгу запропоновано заповнити «Щоденник учасника тренінгу» як інструмент щоденного вимірювання знань і ставлень. «Щоденник учасника тренінг» став прикладом застосування декількох методів «зворотного зв’язку» в оцінюванні, наприклад, тестування і анкетування.
Під час підведення підсумків заходу усі учасники заявили про те, що тренінг був корисним для них і гарно оцінили захід.
Тренінг перед організаторами викликав низку запитань: Які навчальні заходи професійна спільнота може запропонувати досвідченим фахівцям? Як мотивувати членів професійної асоціації ділитися знаннями та уміннями? Як зробити інформаційні та навчальні заходи доступними для тих колег, що не мають можливості приїхати на навчання до Києва? Які є додаткові можливості розповсюдження інформації про навчальні можливості?

Немає коментарів:

Дописати коментар