7/30/2018

Результати Всеукраїнської конференції «Практика моніторингу і оцінювання в Україні» (за участі міжнародних експертів)

31 березня 2018 року відбулася Всеукраїнська конференція «Практика моніторингу і оцінювання в Україні» (за участі міжнародних експертів) у м. Київ.

Це знакова подія, оскільки конференція з МіО, яка об'єднала представників усіх сфер, відбулася вперше. РАніше подабні заходи відбувалися лише в рамках окремих проектів.
Завдання, які поставили перед собою організатори конференції, були виконані. Так, фахівці мали можливість розповісти про успіхи, проблеми та потреби розвитку оцінювання в різних сферах діяльності та в Україні загалом, а також налагодити професійні контакти.
У заході взяли участь незалежні фахівці з оцінювання; фахівці з оцінювання міжнародних організацій та фондів; фахівці, які впроваджують оцінювання у державний сектор; парламентарії, представники влади; представники громадських організацій; викладачі навчальних закладів, які впроваджують моніторинг та оцінювання в навчальні програми вищих навчальних закладів; студенти, які вивчають моніторинг та оцінювання в навчальних закладах; представники програм та проектів, які здійснюють (або планують здійснювати) моніторинг та оцінювання своєї діяльності.
До організації заходу долучилися: ГО «Українська Асоціація Оцінювання»; ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України»; Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; МБФ «Альянс громадського здоров’я», Проект «Залучення місцевих організацій до розвитку моніторингу та оцінки відповіді на епідемію ВІЛ/СНІДу в Україні» (МЕТІДА); Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського; Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»; Центрально Європейська Академія Навчань та Сертифікації; GiZ; UNDP Ukraine.

Немає коментарів:

Дописати коментар